Skip to content
Cocktaluri

12 trucuri pentru a face un cocktail perfect

Ai încercat să-ți impresionezi prietenii cu cocktail-urile tale, dar chiar nu ai reușit? Vă lăsăm în această postare 12 trucuri pentru a face un cocktail perfect.

retete cocktailuri

In Cocktailuri.com, am adunat 12 sfaturi pentru ca tu să ieși în evidență atunci când este timpul să-ți arăți abilitățile de cum se prepara un cocktail perfect. Cu aceste 12 sfaturi, vei fi gata să creezi cocktailuri ca la noi și să nu faci greșeli obișnuite atunci când faci un cocktail.

A face un cocktail grozav este ca și cum ai găti, odată ce ai învățat trucurile, este ușor să faci o rețetă perfect de fiecare dată.

Titluri Principale

  1. Lichior de bună calitate

  Diferentele dintre lichioruri sunt importante, preturile ne deruteaza deseori si ajungem sa cumparam un lichior scump, cu un gust oribil.

  retete usoare cocktailuri fara alchool
  Set de culori diferite pentru sticle de alcool cu alcool. Băuturi de bar, colectare de băuturi. Vin, whisky, rom, vodcă, coniac, băuturi tequila. Ilustrații de desene animate cu băuturi alcoolice izolate pe alb cocktailuri.com

  Cel mai bun pariu este să cauți băuturi spirtoase la preț mediu, deoarece alcoolul la preț mic de multe ori nu funcționează foarte bine cu restul ingredientelor din cocktail, în timp ce băuturile spirtoase scumpe nu se ridică întotdeauna la înălțimea așteptărilor tale. comparativ cu pretul

  2. Combinați lichiorurile

  Când utilizați lichioruri similare în cocktail, veți avea nevoie de o cantitate egală din fiecare. De exemplu, cu Bourbon și Rom, trebuie să potriviți cantitatea.
  Problema apare atunci când amestecați băuturi spirtoase cu profiluri diferite de aromă, atunci când amestecați două băuturi spirtoase diferite ar trebui să măsurați ¾ din cele mai slabe și ¼ din cele mai puternice.

  3. Ingrediente proaspete

  Nu poți fi leneș când creezi cocktailul perfect. Majoritatea oamenilor cumpără sticle de sucuri (lămâie, lime etc.), ierburi de proastă calitate sau fructe pre-tăiate pentru cocktail-urile lor, dar dacă petreci încă 10

  cum se face un cocktail mojito fara alchool
  Prepararea de cocktailuri Mojito. Mentă, lime, ingrediente pentru gheață și ustensile de bar

  minute culegând manual ingrediente proaspete și mai stai încă 5 minute folosind ingredientele proaspete atunci când prepari cocktail-ul tău, rezultatul va fi uimitor si mai bun în comparație cu versiunea leneșă.

  Acest lucru este valabil și pentru decorațiuni, căpșunile sau portocalele de deasupra paharului ar trebui să fie proaspete și apetisante, face parte din marea experiență de cocktail.

  4. Garnitura este importantă

  S-ar putea să nu te gândești la asta când ești la magazin pentru căpșuni, portocale, frunze de mentă și alte garnituri de decorat.

  Dar când vei pune garnituri fabuloase pe cocktail-ul tău, vei fi sigur că vei lărgi ochii oaspeților tăi și vei auzi: Wow!

  5. Temperatura contează

  Înainte de a vă servi cocktailul, dacă doriți ca paharul să fie rece, mențineți cocktailul la temperatura ideală.

  Pune paharul la congelator timp de 10-30 de minute, este cel mai bun mod de al prepara, dar dacă te grăbești, adaugă un pic de sifon rece cu gheață în paharul tău de cocktail în timp ce creezi cocktailul și când ești gata pentru al servi golește conținutul paharului și va fi gata.
  Acest lucru nu va da exact același efect ca și congelatorul, dar funcționează bine.

  6. Nu uitați să măsurați

  Există rețete de cocktailuri cu un motiv, măsurătorile corecte sunt cel mai important factor în crearea de cocktailuri grozave. Investește într-un jigger, astfel încât să nu fii tentat să sări peste acest pas.

  7. Lămâie sau lime

  O regulă bună este să folosiți lămâi atunci când folosiți lichioruri galbene și lime atunci când folosiți lichioruri albe.

  citrice gustoase pentru cocktailuri
  fructe curate si spălate pregatite pentru a prepara cocktailuri sanatoase

  Există o mulțime de detalii despre când să folosiți lămâia și când să folosiți lime, dar pentru a crea un cocktail grozav nu este prea indicat să schimbați această regulă.

  8. Zahărul este important

  Majoritatea oamenilor uită de zahăr atunci când creează cocktail-uri și ajung să facă băuturi care nu sunt suficient de dulci.

  Așa că adăugarea unei cantități mici de zahăr poate schimba totul, dar gustați înainte de a începe să adăugați zahăr! (Folosește, de exemplu, un pai, pune-l în băutură, pune degetul mare pe capăt și creează o presiune, scoate-l din băutură și gustă-l).

  Un mic sfat este că, dacă doriți să creați un cocktail dulce, adăugați puțin zahăr pe marginile paharului ca decor.

  9. Scoateți sucul din fructe

  Cele mai multe băuturi conțin ierburi, fructe sau ambele, iar adăugarea lor fără a le stoarce vă va lăsa cu mai puțină aromă decât era de așteptat.
  Există câteva sfaturi despre cum să stoarceți.

  sucuri naturale pentru copii
  Diverse sucuri de fructe proaspăt stoarse ce pot fi folosite la prepararea de cocktailuri delicioase fără alcool

  Cand ai nevoie de suc de ierburi vrei doar sa le storci pana cand simți aroma daca o sa storci prea mult vei obține uleiurile din ierburi si asta iti va da un gust amar.

  Când stoarceți fructele, ar trebui să stoarceți de 3-4 ori pentru a profita la maximum de sucuri și pentru a păstra fructele intacte.

  10. Când să agitați un cocktail

  Unele cocktail-uri trebuie agitate până când există bule peste tot. Băuturile cu citrice sunt adesea așa, alte băuturi precum cocktailul Manhattan trebuie amestecate pentru a-l face puternic și aromat.

  O regulă de bază este să urmați rețeta, de cele mai multe ori se menționează când trebuie să agitați și când să amestecați sau să bateți.

  Sfat: Agitați atunci când cocktailul include fructe, sucuri, lichioruri de smântână, sirop simplu, smântână, ou, lactate sau orice alt mixer gros sau savuros.

  11. Sucul contează

  La fel ca lichiorurile, există tot felul de sucuri diferite și nu este indicat să alegeți cel mai mult ieftin și mai puțin dacă tocmai ați cumpărat o sticlă de lichior de gamă medie.

  Pentru că chiar dacă crezi că băutura este cel mai important lucru, nu este. Este o combinație a tuturor ingredientelor, așa că alegeți un suc bun și nu cel mai ieftin, nu doriți să stricați un cocktail grozav pentru că ați vrut să economisiți câți-va banuti.

  12. Contează și gheața

  Majoritatea oamenilor cred că gheața este la fel indiferent de vechimea acesteia, indiferent dacă are o zi sau 2 săptămâni. Privește lucrurile in felul urmator: ai vrea să bei apă statuta de 2 săptămâni? Presupun că ai înțeles acest punct.

  gheata pentru cocktailuri

  Așadar, ca și restul ingredientelor, păstrați gheața la rece și un ultim sfat; Utilizarea apei distilate vă poate ajuta să creați cuburi de gheață clare!

  12 trucuri care te pot ajuta să creezi cocktail-uri spectaculoase care îți vor surprinde prietenii și familia. Dacă vă place: Distribuie!

  Rezumat
  Nume articol
  12 trucuri pentru a face un cocktail perfect
  Descriere
  A face un cocktail grozav este ca și cum ai găti, odată ce ai învățat trucurile, este ușor să faci o rețetă perfect de fiecare dată.
  Autor
  Numele editorului
  www.cocktailuri.com
  Logo-ul editorului
  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner