Skip to content
Cocktaluri

Cele mai tari 10 băuturi alcoolice din lume

Cele mai puternice 10 băuturi alcoolice din lume
Titluri Principale

  Care sunt cele mai puternice 10 băuturi alcoolice din lume.

  De multe ori ni se cere un cocktail tare și spunem mereu același lucru: „Cocktailurile sunt combinații de băuturi spirtoase care caută mai presus de orice savoare și originalitate, niciodată după ce ai băut unul să nu te ridici”.

  Vom vedea în această postare cele mai tari 10 băuturi alcoolice din lume.

  Elita majorității băuturilor alcoolice comercializate pentru a satisface acei clienți care cer „ceva tare”.

  Unele au încetat să mai fie accesibile din cauza puterii distructive pe care au provocat-o celor care le-au ingerat, dar altele sunt încă pe piață și vă recomandăm să nu le încercați niciodată și dacă o faceți: nu conduceți. Să vedem cele mai tari 10 băuturi alcoolice din lume.

  Lista celor 10 băuturi cu cele mai multe din lume.


  Snake Venom (Venin de șarpe) 67,5º

  Snake Venom, o bere cu o formula speciala

  care este cea mai tare bere din lume

  Venin de șarpe special formulat, în care toate ingredientele sunt congelate folosind metoda Eisbock, făcând berea și mai groasă

  Snake Venom este o bere cu un conținut de alcool de 67,5%. Acesta a fost produs de fabrica de bere responsabilă pentru Armaghedon, care deținea recordul anterior.

  BrewMeister explică că, spre deosebire de Armageddon, berea Snake Venom nu este concepută pentru a masca gustul alcoolului, în ciuda dovezilor sale ridicate că încă are gust de bere.

  De asemenea, se asigură că formula sa este specială. Este produs cu drojdie de bere, șampanie și malț de turbă.

  Toate ingredientele sunt congelate folosind metoda Eisbock, ceea ce face berea și mai densă.

  Berea Snake Venom nu este concepută pentru a masca gustul alcoolului, în ciuda dovezilor sale ridicate că încă are gust de bere, spune BrewMeister.

  cat costa o sticla de bere snake venom

  Rezultatul este o bere puternică, extrem de puternică, dar care totuși nu își pierde aroma caracteristică a malțului și a hameiului.
  În 2013, BrewMeister și-a propus să producă cea mai puternică și mai periculoasă bere din lume.

  Berea nu este carbogazoasă, ceea ce îi poate surprinde pe cunoscători. A reușit să atingă un conținut de alcool de 67,5%.

  Mulți specialiști consideră că această bere nu are dreptul să fie numită ca atare, de fapt, concentrația de alcool din băutură este mai apropiată de nivelul unui distilat decât de cea a unei beri, dar pentru bererii BrewMeister, este o bere unică în felul ei.

  Fiecare sticlă vine cu o etichetă de avertizare care vă va aminti să nu vă exagerați cu consumul de alcool. Amintiți-vă că este berea cu cel mai mare procent de alcool din lume.

  Venin de șarpe La gust, conținutul puternic de alcool nu ascunde notele de lămâie, cireșe și măr, care se estompează într-un final amar.
  De culoare neagră ca smoala, nasul percepe note de fructe și hamei.

  cea mai puternica bere din lume are 67,5% de alchool

  În gust, conținutul puternic de alcool nu ascunde notele de lămâie, cireșe și măr, care se estompează într-un final amar. Veninul de șarpe este de fapt mai puțin agresiv decât ați putea crede.

  Cu toate acestea, ai grijă. La urma urmei, este cea mai tare bere din lume!

  Notele CATA:

  • Aspect: Culoare neagră adâncă
  • Aromă: arome de drojdie
  • Gust: Intrare puternică, tărie alcoolică, arome de cireșe și măr.

  Pretul sticlei este in jur de 60 de euro si are 330 de mililitri.

  Rum River Royal Granadian 75º

  care este cel mai puternic rum din lume

  Este prelucrat exclusiv pe insula Granada, a fost interzis în întreaga lume, deși cu siguranță prin internet poți înțelege clar dacă vrei să mori cu un singur pahar din acest sirop al morții.

  Rom Rivers Royale din Grenada: atât de inflamabil încât nu îl poți lua în avion

  Romul Rivers Royale din Granada este atât de inflamabil în versiunea sa originală (75-80%) încât companiile aeriene nu permit expedierea acestuia.
  Din Insula Mirodeniilor, Grenada, din Marea Caraibelor, vine un rom incredibil de puternic, Rivers Royale, făcut din suc de trestie, nu melasă.

  Varianta pe care o găsești pe insulă provine direct din alambicuri de cupru, cu un procent de alcool în jur de 75-80, cu dezavantajul că o poți consuma doar la locul de origine, sau te mulțumești cu varianta comercială, pentru doar 69 la sută. .

  Acest rom alb overproof a fost produs din 1785, când Grenada era una dintre coloniile engleze din Caraibe.

  Pentru iubitorii de rom deosebit de tari, există o competiție acerbă pe insula dintre Rivers Royale și Clarke’s Court pentru titlul de overproof de cea mai tare și de cea mai înaltă calitate.

  La varianta exportabilă se adaugă apa din izvoarele care ies din munții Granada, dar romul în sine provine direct din alambic, fără nicio învechire.

  Rivers Royale Rom în cele două prezentări ale sale

  cel mai tare rom din lume este rivers

  Prezentarea sticlei este simplă: o etichetă foarte clasică, cu un desen de bază, aproape ca desenul unui copil, terminat cu un capac cu filet negru.

  Se pare că producătorii caută clienți doar pentru calitatea produsului lor, și nu pentru estetică.

  Originea Rivers Royale

  Distileria Râului Antoine este alimentată de una dintre cele mai vechi mori de apă din întreaga Caraibe, sau poate din lume, ale cărei pale se mișcă cu apa în cascadă care țâșnește din măruntaiele munților de stâncă bazaltică.

  Producția sa este atât de limitată încât nici măcar nu acoperă cererea locală, dar totuși exportă câteva cutii în Europa în fiecare an.

  Când vizitezi distileria se pare că ai făcut un pas înapoi în timp, în timpurile coloniale. Deși ghidul turistic Rivers Antoine, Whitfield Lyons, îl descrie ca pe un muzeu funcțional, realitatea este că este o distilerie funcțională care angajează 80 de persoane.

  Roata cu apă datează din 1840 și generează toată energia mecanică pe care o consumă locul.

  Caracteristici ale Rom-ului Rivers Royale

  Romul Rivers Royale este limpede, aproape la fel de clar ca recipientul în care se află, dar puțin uleios la atingere. La miros, nu este la fel de izbitor ca jamaicanii săi similari, dar originea sa tropicală se distinge. La gust, după arderea inițială, sosesc arome de ananas, banană și un strop de coacăze negre.

  cat costa o sticla de rom rivers royale

  Dacă arăți mai bine, poți simți o aciditate și o aromă ușor sărată, asemănătoare cu romurile din Pacific. Desi provine din insula renumita in lume pentru condimentele sale, nu scoate in evidenta acest tip de arome, poate doar putin picante, dar stridente.

  Ron Rivers Royale de Granada. Acest rom alb suprarezistent a fost produs din 1785, când Granada era una dintre coloniile engleze din Caraibe.
  Nu este recomandat să-l bei direct celor care nu sunt obișnuiți cu asemenea băuturi tari.

  Dar este foarte drăguț în cocktailuri și punch-uri, deși ar trebui să adăugați doar cât de cât pentru a nu compromite aromele.

  Daca totusi te hotarasti sa-l iei singur, recomandarea este clara, adauga suficienta apa pentru a gasi un punct de echilibru.

  Insulei se mândresc că îl beau direct din sticlă, dar îl spală cu un pahar cu apă foarte rece, care este mereu la îndemână.

  unde se face rom-ul royale rivers granadian

  Dacă călătoriți prin întreaga insulă (puteți face acest lucru într-o singură zi, deoarece are doar 11 mile lungime pe 21 lățime) veți vedea magazine mici, foarte colorate, unde se vinde acest rom.

  Versiunea Rivers Royale 69% poate fi găsită pe piețele din Marea Britanie pentru aproximativ 37 GBP, dar poate fi destul de greu de găsit uneori.

  Rom-ul este însoțitorul multor cocktail-uri, cum ar fi Long Island, daiquiri, piña colada și faimosul mojito.

  Vodka Devil’s Springs. 75,5º

  care este vodka cea mai tare din lume

  Cu micul nume ar trebui să fie suficient să nu o bei, dar în cazul în care vrei să fii curajos, această sticlă are o etichetă de avertizare foarte curioasă pe care scrie: Atenție, fără motiv bea această vodcă nediluată.

  Această vodcă conține 75,5% alcool și este folosită pentru a prepara diverse cocktail-uri cu citrice, lavandă, ceaiuri din plante, ardei iute, ridichi și fructe uscate.

  cea mai puternica vodca din lume

  Foarte faimos pentru Europa de Est. Izvorul Diavolului, așa cum este cunoscut în mod obișnuit, a făcut deja ravagii asupra multor tineri.

  Rom Stroh 80º

  Stroh 80 este unul dintre romurile cu cea mai mare gradare pe care o putem găsi, 80 de grade. Este fabricat în Austria și este vândut în 30 de țări.

  care este cel mai puternic rom din lume

  Acest rom a moștenit numele creatorului său, Sebastian Stroh, care a creat compania Stroh Rum în 1832.

  Acest rom este bine cunoscut în Austria unde este comercializat din 1832 sub denumirea de „Stroh Inländer-Rum” și este făcut din melasă de trestie de zahăr și are adăugate diverse condimente și arome care îi conferă un aer foarte personal.

  NOTĂ DE DEGUSTARE:

  • Culoare: maro închis.
  • Aromă: Arome dulci însoțite de note picante.
  • Gust: În gură este complex, are o intrare foarte caldă datorită cantității mari de alcool, însoțită de note arzătoare de alcool și caramel ars. La palat se percep unele note de plante și picante.


  PRODUCĂTOR: Stroh. Acest brand a fost înființat în 1832 de omul de afaceri Sebastian Stroh în orașul Klagenfurt, în sudul Austriei.

  Se caracterizează prin producerea de rom condimentat cu un conținut ridicat de alcool. Astăzi este unul dintre mărcile de top de băuturi alcoolice din Austria, iar produsele sale sunt vândute în peste 40 de țări din întreaga lume.

  Brandul este deținut în prezent de compania din Viena Stock Austria, care, la rândul său, aparține gigantului german de băuturi din fructe Eckes AG.

  DETALII DE PRODUCȚIE: Stroh 80 se caracterizează prin faptul că este unul dintre rom-urile cu cel mai mare conținut de alcool de pe planetă.

  Este făcut din melasă extrasă din trestie de zahăr, ingrediente botanice și alte condimente care o fac unică.

  Acest lichior este utilizat pe scară largă pentru prepararea cocktail-urilor, deși este, de asemenea, un ingredient cheie în diverse preparate din bucătăria austriacă, în special în produsele de panificație.

  GRAD ALCOOL: 80%

  Pretul nu depinde de gradul de alcool, deoarece abia ajunge la 25 de euro.

  Absinthe Hapsburg 89,9º

  Absinthe Hapsburg vodca

  Cu un preț în jur de 36 de euro, această băutură este de origine irlandeză și a doborât multe dintre recordurile la băuturi alcoolice, având o cifră impresionantă de 89,9 la sută alcool. Este unul dintre cele mai cunoscute și mai consumate absint din lume.

  Bruichladdich Whisky X4 92º

  Scotch whisky-ul este cu siguranță una dintre cele mai populare băuturi, dând o imagine falsă a statutului social și a puterii economice.

  cocktails whisky

  De obicei, cu 40% ABV, Bruichladdich este rezultatul unei încercări record a unei distilerii scoțiane de a distila de patru ori mai mult whisky-ul de malț până la un produs final care a fost 92% alcool în volum.

  Este practic imposibil să bei această băutură rece, deoarece gheața se topește instantaneu și îți poți imagina ce face în interiorul corpului tău. Pretul unei sticle este de 54 de euro.

  Whiskey Poitin 92,5º

  bautura irlandeza poitin

  Este un rau distilat irlandez care are un procent extrem de alcool.In mod normal s-ar putea crede ca niste cartofi, malt si zahar ar putea fi amestecati sub forma de suc, dar producatorii au reusit sa faca din acesta un spirt extrem.

  Distilatul tradițional irlandez ajunge la 92,5 dovadă. Pretul este in jur de 120 euro.

  Coco Roco Boliviano 94º

  bautura spirtoasa boliviana foarte puternica

  Este o băutură alcoolică de origine boliviană, făcută numai din trestie de zahăr. Cu siguranță acest trestie este plantată pe versanții unui vulcan blestemat pentru că este foarte toxic pentru organismul uman, motivul fiind că gradarea lui, deși variabilă, este în jur de 94 până la 96 de grade de alcool.

  Elaborarea și comercializarea sa este artizanală, acest produs se vinde chiar și în conserve, prețul său este de 30 de euro.

  Everclear 190 95º

  Daca o bautura este folosita mai ales ca complement in pregatirea unor feluri de mancare, pentru a aprinde focul si chiar ca antiseptic, cu siguranta nu trebuie sa o bei din niciun motiv.

  Rețete de cocktailuri cu alchool

  Everclear este interzis în majoritatea Statelor Unite, există o versiune a sticlei cu aproximativ 95º de dovadă de alcool pe care o poți cumpăra în provincia Alberta din Canada.

  Numărul 190 al numelui provine de la cei 191 de alcooli cu doza maximă care sunt disponibile în industria de distilare, creatorii săi nu au vrut să se zgârcească și au omis doar unul dintre alcooli pentru a face această băutură

  Vodka Spirytus 96º

  Vodca Spirytus este cea mai tare din lume, cu 96%
  Fabricat din distilare a cerealelor
  Vodka Spirytus cu 96% Vol de alcool este vodca cu cea mai mare gradare din lume și este produsă în Polonia
  Vodka Spirytus este făcută în Polonia cu un amestec distilat de grâu la capacitatea sa alcoolică maximă, nu așa, Spirytus înseamnă „Spiritual” în poloneză.

  Vodka Spirytus este făcută în Polonia

  Polonia este cel mai mare producător de alcool din fermentație din Europa.

  Alcoolul este rectificat de două ori cu ajutorul unor dispozitive tehnologice de ultimă generație care garantează cea mai înaltă calitate posibilă. Alcoolul rectificat stă la baza tuturor vodcilor poloneze, vodcă de renume mondial și premiate.

  Alcoolul rectificat polonez este complet neutru, fără nicio urmă de culoare, gust sau miros sau orice urmă de reziduuri naturale de la fermentație.

  Prin urmare, alcoolul rectificat polonez este literalmente „alcool etilic perfect pentru a face băuturi alcoolice”

  Vodka Spirytus

  Cu 96%, producătorii săi o reclamă nu ca fiind cea mai tare vodcă din lume, ci ca fiind cea mai puternică băutură alcoolică disponibilă (în magazinul nostru puteți găsi 95% alcool alimentar).

  Secretul procentului de alcool din Vodka Spirytus este procesul de distilare a acestuia, deoarece este distilat de peste 70 de ori, până la limita posibilă de distilare.

  Acest tip de Vodcă poloneză este făcută de mai mulți producători și poate fi găsită în versiuni de 95% și 70%. Dintre toate mărcile se remarcă Spirytus Rektyfikowany, produs de distileria Polmos.

  Desi folosirea lui este recomandata pentru a face alte bauturi alcoolice, folosirea lui in cocktailuri este foarte frecventa iar consumul lui direct este descurajat fara a-i scadea continutul alcoolic.

  Rețete de cocktailuri cu alcool

  Marea Britanie a fost șocată când o fată de 18 ani a murit ca urmare a injecțiilor cu Spirytus direct din sticla nediluată. Potrivit martorilor, numai după „câteva shot-uri” din această băutură.

  Vodca Spirytus și pandemia

  Pandemia a fost un moment cheie în istoria sa pentru Vodka Spirytus, care a declanșat consumul acesteia.

  Lipsa de alcool din Polonia pentru igienizare în timpul unei pandemii a făcut această băutură populară datorită conținutului ridicat de alcool și a făcut-o un produs foarte solicitat pentru fabricarea dezinfectanților de casă.

  Despre Vodka Spirytus, „The Wall Street Journal” a declarat: „Aceasta este o băutură foarte greu de consumat, dar oamenii cred că, datorită gradului de alcool, va ucide orice virus sau bacterie“.

  Andrzej Szumowski, reprezentant al Fundației poloneze pentru vodcă, ca răspuns la cererea de Spirytus și vodcă pentru uz igienizant, a declarat: „Nu există altă țară din lume care să o producă cu atâta calitate ca noi. Este o vodcă rezistentă, despre care se poate spune că are proprietăți dezinfectante«.

  Cum se mai folosește vodka în Polonia

  Szumowski a mai declarat că folosirea vodcii ca dezinfectant este un obicei binecunoscut în acea țară, „Această băutură face parte din identitatea culturală poloneză și este adesea folosită ca antiseptic. În unele case oamenii o dizolvă cu apă pentru a curăța suprafețele»

  Numele său vine de la băuturi spirtoase, obținerea acestei băuturi nu este foarte ușoară, deși prețul nu este exorbitant, în jur de 37 de euro pentru o jumătate de litru.

  Aici se termina acest articol curios despre cele mai tari 10 băuturi din lume. Din fericire, nu folosim niciunul dintre ele în cocktailurile din meniul nostru, preferăm finețea și armonia aromelor decât o supradoză de alcool.

  Rezumat
  Nume articol
  Cele mai tari 10 băuturi alcoolice din lume
  Descriere
  De multe ori ni se cere un cocktail tare și spunem mereu același lucru: „Cocktailurile sunt combinații de băuturi spirtoase care caută mai presus de orice savoare și originalitate, niciodată după ce ai băut unul să nu te ridici”.
  Autor
  Numele editorului
  www.cocktailuri.com
  Logo-ul editorului
  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner