Skip to content
Cocktaluri

TOP 10 mărci de tequila

cocktailuri alcoolice

A venit momentul să vorbim despre TOP 10 mărci de tequila. Iată pentru a deveni rafinat, așa că pregătește-te pentru listă.

Când vine vorba de tequila, există mult mai mult decât se vede. În timp ce margaritas-urile sunt obiectiv delicioase, tequila poate fi folosită pentru alte cocktail-uri mixte și savurat singur sau pe stânci.

În funcție de modul în care intenționați să-l beți, vă va ajuta să decideți ce sticlă să cumpărați de la magazinul de băuturi alcoolice și nu trebuie să fiți niciodată uimit de numărul de opțiuni de pe raft cu această listă.

Dar, mai întâi, trebuie să trecem în revistă puțin fundalul celor trei tipuri principale de tequila: alb, reposado și añejo.

Diferența este în procesul de învechire. Blanco (uneori numit argint) este o tequila neînvechită și, de obicei, este îmbuteliată la scurt timp după ce a fost distilat.

După cum sugerează și numele, tequila albă este cea mai deschisă culoare și se asortează bine cu băuturi amestecate sau ca o completare a mâncărurilor mexicane.

Tequila-urile învechite se odihnesc timp de două luni până la un an înainte de a fi îmbuteliate și, în general, se odihnesc în butoaie de stejar, astfel încât să capete o culoare aurie în timpul procesului.

Anejo are cel puțin un an (dar mai puțin de trei ani), ceea ce îi conferă o culoare aurie sau maro deschis în comparație cu celelalte.

Acest proces de îmbătrânire mai lung îi conferă arome mai complexe care pot fi apreciate mai bine atunci când sunt băute singure, decât amestecate într-un cocktail.

Titluri Principale

    Cele mai bune mărci de tequila

    Patron Silver

    cocktailuri acasa
    Tequila Patron Silver

    Patron este un favorit al mulțimii din multe motive, dintre care unul este versatilitatea sa. Poate fi sorbit singur, peste gheață sau amestecat într-un cocktail, iar aroma de citrice cu un ușor final piper îl face o aromă pe care o vei recunoaște. Sugestiile lor de servire includ catâri, bloody marys și mojito.

    Casamigos Blanco

    cocktailuri alcoolice retete
    casamigos blanco tequila

    Probabil ați auzit de tequila Casamigos, deoarece este o creație a lui George Clooney și Rande Gerber. Dacă vrei o sticlă care să te facă să arăți super elegant și rafinat fără a te strădui prea mult, acesta este locul. Și gustul este la fel ca oamenii care l-au creat: neted.

    Jose Cuervo Especial Gold

    cocktail subtitrat in romana
    Jose Cuervo Especial Gold Tequila

    Jose Cuervo este o opțiune grozavă, deoarece are un gust grozav și nu vă va răni buzunarele. Prețul face din Cuervo un raft de mijloc accesibil, care poate fi savurat din nou și din nou. Acest reposado oferă o aromă bună celor cărora le place să bea mai degrabă decât să amestece, dar dacă doriți să amestecați, Jose Cuervo face și o linie de amestecuri de Margarita care necesită puțin sau deloc efort.

    Don Julio 1942

    preparare cocktailuri
    tequila don julio 1984


    Cel mai luxos din grup, Don Julio 1942 are un preț ridicat, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru ocazii speciale. Este învechit timp de minim doi ani și jumătate în butoaie de stejar alb american și este cea mai bună opțiune pentru cunoscătorii de tequila din viața ta. Da, și Kardashianilor le place.

    Milagro Select Barrel Reserve Reposado

    top cocktailuri
    Tequila Milagro Select Barrel Reserve Reposado

    Tequila-urile odihnite se odihnesc în butoaie de stejar, ceea ce conferă fiecărui tip o aromă diferită în funcție de tipul de butoi. Acest Milagro odihnit se odihnește în butoaie de stejar francez și american care îl ajută să coboare lin, cu un gust curat și un finisaj uscat.

    Hornitos Silver Tequila

    cocktail pe baza de rom
    Hornitos Silver Tequila


    Tequila Hornitos este o sticlă standard cu jumătate de raft, o achiziție excelentă pentru orice ocazie ocazională în care nu doriți să cheltuiți mult, dar nu doriți să sacrificați aroma. Cu siguranță veți gusta agave și câteva note de citrice în această tequila argintie și, conform site-ului lor, Hornitos își găsește argintul care merită să bea.

    Avion de Anejo

    cocktailuri usoare
    Tequila Avion de Anejo


    Añejo tequila trebuie să fie învechit doar un an, dar Avión se asigură că añejo dumneavoastră rămâne în butoaie timp de doi ani. Dublarea acestei cerințe de vârstă este ceea ce conferă acestei tequile și culoarea chihlimbarului și arome de agave arse, piersici și curmali.

    Cabo Wabo Blanco

    cocktailuri renumite
    Cabo Wabo Blanco tequila


    Cabo Wabo se mândrește că este o tequila „tăiată groasă”, care descrie modul în care au tăiat inima plantei de agave, cunoscută sub numele de ananas. Tăierea agavei în doar patru sferturi groase ajută tequila finală să păstreze unele tonuri remarcabil de pământ.

    Tequila Villa One Silver

    cocktailuri dulci
    Tequila Villa One Silver


    O altă marcă celebră de tequila, Villa One este făcută cu ajutorul lui Nick Jonas. Se obține agave din regiunile muntoase și joase din Jalisco, Mexic. Cu agave din ambele regiuni, Villa One combină notele ierboase, pământești ale zonelor de câmpie și notele mai dulci și fructate ale agavei de munte.

    Espolon Blanco (Berbecul Alb)

    cocktailuri bune
    Espolon Blanco (Berbecul Alb)

    Totul, de la nume la ambalaj și la gust, face din Espolòn o odă culturii mexicane. Numele, Espolòn înseamnă „pinten” și este o referire la pintenul unui cocoș. Cocoșii sunt un simbol național al mândriei în Mexic, iar marca se mândrește cu modul în care fermentează, distilează și îmbătrânesc produsul.

    WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner