Skip to content
Cocktaluri

10 recomandări pentru un consum responsabil de alcool

unde se cumpara àe pentru cocktailuri

In Cocktailuri.com recomandăm consumul de alcool să se facă dintr-un punct de vedere responsabil. Oricât de mult îți plac rețetele de cocktailuri, trebuie să o faci cu capul. Și dacă doriți să vă opriți, mergeți direct la cocktail-uri nealcoolice.

1- Nu lăsați persoanele cu vârsta sub optsprezece ani să consume băuturi alcoolice: nu sunt pregătite, fizic sau psihologic, pentru a permite efectele consumului de băuturi alcoolice. Sfătuiți-i, astfel încât să nu-i consume. La minori, orice consum este periculos.

2- Dacă beți băuturi alcoolice, nu conduceți: cu toții facem siguranță rutieră. Programați o modalitate alternativă de a vă întoarce acasă. Vedeți dacă există un driver desemnat în set în care puteți avea încredere.

3- În timpul sarcinii și alăptării, nu consumați băuturi alcoolice: produce efecte dăunătoare asupra dezvoltării și dezvoltării bebelușului dumneavoastră.

4- Evitați să beți băuturi alcoolice pe tot parcursul lucrului: mai ales dacă manipulați utilaje sau lucrați la înălțime. Asa am preveni accidentele.

5- Respectați drepturile celor care nu doresc să consume alcool: dacă sunteți gazdă, oferiți băuturi cu și fără alcool. Asigurați-vă că există transport alternativ gratuit, astfel încât oaspeții să ajungă în siguranță la casele lor.

6- Bucură-te de ocazia consumului: bea încet și alternează aportul de băuturi alcoolice cu apă sau băuturi răcoritoare. În acest fel, veți putea să vă distrați bine cu prietenii sau familia.

7- Am consumat produse alimentare înainte și pe tot parcursul consumului de băuturi alcoolice: alimentele oferă un conținut caloric și de grăsimi, ajutând la metabolizarea băuturilor alcoolice și reducând efectele lor nocive.

8- Evitați jocurile care încurajează consumul excesiv de băuturi alcoolice: spuneți „nu” fundalurilor și amestecurilor albe. Rețineți că participarea la rundă vă poate face să beți mai mult decât credeați.

9- Dă un exemplu bun: fii consecvent între ceea ce faci și ceea ce spui. Aveți grijă de oamenii din mediul dvs. încurajându-i să ia decizii responsabile cu privire la utilizarea băuturilor alcoolice.

10- Ajutați-i pe cei care consumă excesiv băuturi alcoolice: dacă cunoașteți pe cineva care ingeră excesiv și are nevoie de ajutor, contactați Ministerul Sănătății Națiunii

WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner