Skip to content
Cocktaluri

Loodie Bloody Mary reteta cocktail 2021

reteta cocktail Loodie Bloody Mary

Această variantă a cocktail-ului Bloody Mary, cunoscută istoric, a fost instalată în barurile celor mai bune restaurante de renume internațională, unde a făcut o impresie extraordinară, înlocuind vodca cu tequila, întrucât acesta fiind un distilat de calitate aprobată, nu să nu genereze disconfort sau mahmureală.

Cu îndrăzneală, acest amestec cu piper, cuișoare și aromă de citrice de suc de lămâie îi conferă o structură provocatoare, generând o zguduire spontană în contact cu tunelul nostru senzorial captând arome.

Desigur, Loodie Bloody Mary, cu arma sa secretă, sucul de roșii, are, fără îndoială, o greutate specifică în crearea originalului său, continuă să domnească în noile combinații care au fost obținute.

Acest suc te va ajuta sa iti ridici apararea deoarece este bogat in vitamina C, A, B, D, K, in antioxidanti, in potasiu, calciu, fosfor, fier, sodiu, arginina, precum si un excelent infrumusetator al pielii.

Astăzi, nu vom înceta să ne servim o băutură din această valoare incontestabilă, având un naș la fel de cunoscut precum Bloody Mary.

Vom urma la literă cum să-l preparăm și îi vom incorpora ingredientele pline de spirit și sănătos, nu trebuie decât să surprindem și să ne bucurăm de cât de bun este.

De la predecesorul său, știm că este o băutură care nu rezistă.

Titluri Principale

  De ce ingrediente ai nevoie pentru a face un Loodie Bloody Mary?

  • Două măsuri de tequila.
  • Măsurați și jumătate de suc de roșii.
  • Măsurați și jumătate de suc de lămâie.
  • Vârf de cuțit de sare.
  • 4 cuburi de gheata.
  • 2 cuișoare întregi de condimente.
  • Se presară piper.
  • O jumătate de linguriță de sos Worcestershire.
  • O jumătate de linguriță de zahăr.
  • O crenguță de țelină.


  Reteta pentru a face un Loodie Bloody Mary pas cu pas

  1. Combinați toate ingredientele, cu excepția țelinei și a cuișoarelor, în shaker.
  2. Adăugați gheață pisată și agitați bine.
  3. Se filtrează peste un pahar scurt.
  4. Încărcați unghiile și câteva cuburi de gheață.
  5. Dă-i un strop de vedere cu o crenguță de țelină.

  Loodie Bloody Mary o variantă a Bloody Mary


  În condiții normale, este dificil de determinat nașterea unei băuturi, din cauza versiunilor pe care le putem găsi atunci când ne întrebăm despre ele, dar când vine vorba de variații datorate încorporării sau modificărilor în distilate, ale unui cocktail original, este chiar mai complicat.

  Nu ar trebui să ne facem griji pentru asta, deoarece este întotdeauna produsul unor constructori inovatori și specialiști de noi tendințe și gusturi, dând contribuție la diferite mixuri, iar în cazul Loodie Bloody Mary, nu face excepție.

  În urma acestor variații, vom obține o băutură cu o aromă inedită, cu un comportament mai docil sau mai puternic, care își face drum spre a avea loc, în lumea competitivă și atractivă a cocktail-urilor, dar care nu face altceva decât să o onoreze. la original.

  Recomandare de a pregăti un Loodie Bloody Mary excelent

  • Pentru a obține un Loodie Bloody Mary remarcabil, trebuie să țineți cont de tequila la alegere, deoarece acesta este punctul de plecare al reușitei strălucirii sale la palat, încercați să o faceți 100% agave, de preferință albă.
  • Cât despre sucul sau sucul de roșii, aveți grijă ca acesta să fie pur și tradițional, să nu fie altoit sau manipulat genetic.
  • Atingerea lui de piper trebuie să fie albă, este puțin mai puțin picant și aromat decât negru, evită și invadarea aromei celorlalte amestecuri.
  • Lămâia sa proaspăt tăiată elimină toxinele și ne purifică organismul.
  • Aplicati cu moderatie sosul Worcestershire, stim deja ca este un mare amplificator, si nu vrem sa predomine asupra celorlalte arome.
  • Utilizați întotdeauna un pahar agitator, nu un agitator.

  Dacă ți-a plăcut rețeta Loodie Bloody Mary, poți vedea mai multe rețete de cocktail tequila în categoria sa:

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner