Skip to content
Cocktaluri

Candy Bar pentru Petrecere acasă

candy bar de casa retete
Candy Bar Cocktailuri

Astăzi in cocktailuri.com vă vom vorbi despre elementele esențiale pentru a pregăti un Candy Bar acasa cu tot ce aveți nevoie pentru a face rețete de cocktailuri de pe site-ul nostru.

Titluri Principale

  Candy Bar pentru Petrecere

  Pentru a prepara cocktail-uri este suficient cu un pic de indemanare și o anumită idee despre logica aromelor, totul poate fi amestecat dacă la final iese o băutură care îți place.

  Este foarte recomandat sa aveți o cunoaștere profundă a bauturilor spirtoase deoarece este esențială dacă doriți să progresați și să inventați, dar pentru o practică aceste rețete de cocteluri acasă, acest lucru nu este atât de fundamental .

  Care sunt elementele de baza pentru a face un Candy Bar perfect

  Gheața este de bază, un element fundamental care, la rândul său, poate fi considerat un instrument.

  Prima sa funcție este de a răci băutura, deoarece frigul este ceea ce dă suflet multor cocktailuri, de exemplu, Dry Martini;

  A doua sa funcție este de a amesteca sau bate ingredientele atunci când se amestecă între ele, fie în paharul de amestecare, în agitator sau în același pahar.

  Gheața trebuie să fie extra rece, la minus 1 2 °, astfel încât să nu se topească și să transmită doar rece, nu apă. Geniul fiecărui cocktail se află în punctul exact al alcoolului pe gust.

  Cuburile trebuie să fie din apă filtrată și să fie compacte, deoarece se topesc mai puțin; cei de la benzinarii sunt buni.

  Gheața zdrobită este mai bună dacă se pune din nou în congelator după zdrobire înainte de utilizare.

  Agitatorul este emblema comerțului și este utilizat în general pentru a amesteca băuturi groase, deoarece, atunci când este agitat ritmic, gheața funcționează în interiorul acestuia.

  Nu trebuie amestecat mult timp, deoarece băutura trebuie udată. Mișcarea de scuturare ar trebui să fie elegantă la cap, dar fără să acopere fața și să încheie actul cu o mică lovitură sigură a celui care încheie cu fericire operația.

  Deși se folosește în general agitatorul european cu trei corpuri convențional – sticla în sine, capacul de sticlă cu filtru și dop – există multe tipuri de agitatoare de cocktailuri și unii barmani chiar își proiectează propriile lor agitatoare.

  Printre agitatoarele clasice diferite de cel convențional se numără cel din Boston, format dintr-o sticlă metalică care este închisă cu o altă sticlă semi-introdusă în interior și care este ținută de presiunea barmanului, precum și agitatorul cubanez cu două corpuri metalice de aceeași dimensiune, care se reglează între ele, foarte potrivite pentru a bate, aruncând lichidul dintr-un pahar în altul.

  Paharul de amestecare este folosit pentru a combina aromele produselor subțiri prin simpla agitare. La acesta este atașat filtrul special numit „vierme”.

  Picăturile sunt folosite pentru a conține băuturi aromate foarte puternice, din care se pun doar câteva picături.

  Pentru un Candy bar intern foarte complet care vă permite să preparați nenumărate cocktailuri, ar trebui să aveți:

  • ⭐️Băuturi spirtoase (tequila, gin englezesc, vodcă rusă sau poloneză)
   ⭐️Rom neutru, alb din Cuba și whisky bourbon de patru ani);
  • ⭐️Aperitive (vermut alb Campari, alb uscat și vermut negru);
  • ⭐️Vinuri (fine, cava, porto);
  • ⭐️Lichioruri (Cointreau, curasao roșu, cremă de cacao, kahlua;
  • ⭐️Siropuri (nucă de cocos, grenadină)
  • ⭐️Diverse (angostură, cremă de lapte, scorțișoară praf, sifon, portocale, lămâi, ananas, vișine, măsline verzi și frunze de mentă).
  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner