Skip to content
Cocktaluri

Care sunt cele mai scumpe ginuri din lume?

cocktailuri cu gin
Cel mai scump gin din lume
Titluri Principale

  Top 5 gin-uri cele mai scumpe din intreaga lume

  Cocktailuri.com prezintă cele cinci regine ale băuturii la modă cărora le place să încununeze culmea glamourului, a rafinamentului și a valorii. Aceste cinci idei de cocktailuri cu Gin-uri premium din lume nu depășesc nimic mai mult și nimic mai puțin de 150 € pe sticlă (aproximativ 70 cl), fiind cele mai ambițioase delicatese pentru iubitorii de gin.

  Al cinci-lea cel mai scump gin din lume

  cocktailuri de vara
  Bombay Sapphire Laverstoke Mill
  • Cel mai „economic” al cvintetului este Bombay Sapphire Laverstoke Mill, din Londra, Marea Britanie; a cărui sticlă de 70 de centilitri obține un preț aproximativ de 180 EUR, ceea ce îl face al cincilea cel mai scump gin din lume.
  • Acest gin englezesc este o ediție limitată pe care legendarul Bombay Sapphire Distillery a debutat-o ​​în 2013 pentru a celebra deschiderea distileriei la Laverstoke Mill; și a primit deja Starpack Awards, premii acordate celor mai originale și artistice modele.
  • Sticla proiectată unic combină formatul Bombay Sapphire cu designul celebrului ilustrator englez Si Scott, linii care descriu cele zece condimente cu care este făcută, alambicurile de cupru folosite pentru distilarea ginului; plus gâtul ceramic și banda metalică reprezintă cele două sere de la Laverstoke Mill Destillery.
  • Această ediție, în ciuda faptului că a fost realizată cu rețeta obișnuită Bombay Sapphire și distilată chiar de G&J Grenall International, are o diplomă de 49%.
  • Aroma se îndepărtează de citrice, intrând în pădure și în cele 10 plante botanice din întreaga lume pe care le conține, precum crinul și lemnul dulce.
  • Se joacă cu caracteristicile de a fi London Dry Gin, adică realizat prin rectificarea amestecurilor cu conținut ridicat de alcool, astfel încât acestea să piardă aroma și aroma, reduse cu apă și amestecate cu aromele și condimentele aromatizante.
  • După acest proces, amestecul este distilat, iar după mai multe reduceri se ajunge la absolvire, care în această ediție atinge 49 de grade.

  Puteți găsi Bombay Sapphire Laverstoke în magazinele noastre, mai multe informații în magazinul nostru online.

  Al 4-lea cel mai scump gin din lume

  cocktailuri celebre
  Adler Berlin Dry Gin “KPM Edition” 100 cl
  • Din Berlin, Germania, vine acest Gin fabricat de fabrica de băuturi prusiene Schroff & Stahl GbR distilerie într-o ediție specială prezentată într-o sticlă de porțelan în stil Bauhaus proiectată de Trude Petri, cu o ștampilă din frunze de aur de 24 de carate și realizată în aceeași Fabrica Regală de Porțelan.
  • Această ediție specială a produs doar 500 de unități și este că nu numai lichidul interior, ci și conținutul exterior este o adevărată bijuterie.
  • Frumusețea locuiește în interior și tocmai acest lucru face ca această băutură să fie unică prin distilarea sa duală, fiind făcută mai întâi în vid la mai puțin de 60 de grade în alambic; și apoi odihnindu-se timp de cel puțin doi sau mai puțin de doi ani în vase de lut vechi de un secol pentru a reduce aciditatea.
  • Aroma sa caută echilibrul între aroma florală și aroma ierboasă, distingând ienupărul. Cu un preț aproximativ de 470 €, Adler Berlin este al patrulea cel mai scump gin din lume.

  Al 3-lea cel mai scump gin din lume

  cocktailuri bucuresti
  Bombay Amber Gin 75 cl
  • Această ediție a celebrului gin londonez Bombay a fost prezentată exclusiv pe aeroportul din Singapore. Bucurați-vă de aproximativ 480 EUR pe sticlă și aveți o dublă dificultate (nu numai economică): pentru a vă bucura de ea, trebuie să vă uitați exclusiv la aeroporturile din Singapore, Toronto, Sydney și Las Vegas.
  • Acest London Dry Gin de 47%, plus un amestec de ierburi clasice Bombay provenite din întreaga lume; Se face cu infuzia cu abur de nucșoară, cardamom negru prăjit și coajă de portocală, un amestec care se odihnește în butoaie vechi de vermut francez.
  • Rezultatul este un gin puternic, aromat cu ienupăr, scorțișoară și citrice, precum și baza de plante și gustul final al vermutului.

  Al doi-lea cel mai scump gin din lume

  cocktailuri bune bucuresti
  Nolet´s Gin “The Reserve” 70 cl
  • Ediția exclusivă și limitată „The Reserve” de la Nolet’s Distillery din Schiedam, Olanda, este considerată una dintre cele mai scumpe ginuri din lume, deoarece prețul său se ridică la aproximativ 800 €, un preț ridicat ca absolvire, de 53,2%; În general, ginul de origine olandeză este de obicei între 43 și 44 de grade.
  • Această distilerie este cea mai veche din Olanda, țara în care Gin a fost creat curios; și încă aparține familiei fondatoare. Nolet’s Gin provine din generații și generații de distilatoare, această ediție fiind creația lui Carolus Nolet Sr, moștenitorul celei de-a zecea generații a tradiției familiale care a inspirat „Rezervația”.
  • Două ingrediente se remarcă în rețeta acestei băuturi: șofran picant și verbena. Este distilat și îmbuteliat la Distileria Nolet din Schiedam, folosind o rețetă perfecționată de-a lungul a patru decenii. Ierburile acestui spirit sunt selectate și macerate individual pentru a atinge puritatea maximă a aromelor. Fiecare sticlă este aprobată individual de Carolus Sr.

  Cel mai scump gin din lume

  cocktailuri brasov
  Watenshi 70 cl
  • Doar 36 de sticle pot fi produse pe an datorită procesului său de producție foarte delicat, iar cele mai apropiate (șase dintre ele) pot fi găsite în London Selfridges Liquor Store, cu un preț aproximativ de 2.700 € pentru fiecare sticlă de 70 cl.
  • Câștigător al premiului Best Gin de către China & Hong Kong Wine and Spirits Awards, își încorporează spiritul angelic într-o sticlă proiectată de elvețianul Loris & Livia și bijutierul Antoine Sandoz și a cărei etichetă este scrisă de mână și în special de un maestru caligraf japonez.
  • Watenshi, cunoscut sub numele de „Angel’s share” a cărui traducere ar fi „The Angel portion”, este creația exclusivă a Cambridge Distillery care este creată picătură cu picătură, distilată la o temperatură mai mică decât Polul Sud și cu o presiune a aerului mai mică de jumătate care putea fi atins în vârful muntelui Everest; conservând astfel doar 1% din fiecare distilare.
  • O sticlă din acest spirit necesită 50 de distilări și conține ingrediente precum semințe de susan, coajă de yuzu și frunze de shiso, puteți găsi toate informațiile despre această bijuterie pe pagina Cambridge Distillery.

  BONUS: Cea mai mare si cea mai scumpa sticla de GIN din lume

  cele mai cunoscute cocktailuri
  Silent Pool 9L

  Dintre primele 5 dintre cele mai scumpe ginuri din lume datorită dimensiunii sale, această sticlă de gin conține nu mai mult și nici mai puțin de nouă litri de gin English Silent Pool. Realizat cu plante botanice precum ienupăr bosniac, angelică bulgară, miere și boabe de paradis, este prezentat într-o sticlă unică, pictată și semnată de artista Laura Barret cu un preț de 5.500 €.

  Dacă doriți să oferiți și să surprindeți iubitorii de gin, dar nu aveți spațiu pentru o sticlă de nouă litri, vă recomandăm să aruncați o privire la cadourile noastre premium cu gin, Gin Tonic Kit, cele mai complete și dorite cadouri.

  Rezumat
  Descriere
  Cocktailuri.com prezintă cele cinci regine ale băuturii la modă cărora le place să încununeze culmea glamourului, a rafinamentului și a valorii. Aceste cinci idei de cocktailuri cu Gin-uri premium din lume nu depășesc nimic mai mult și nimic mai puțin de 150 € pe sticlă
  Autor
  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner