Skip to content
Cocktaluri

Garnituri pentru cocktailuri retete 2021

retete garnituri cocteiluri 2021
Shaker pentru cocktailuri

Prepararea de cocktailuri este o lume incitantă, deoarece, din băuturile mixte, este posibil să dai viață sărbătorilor și să modifici simțurile oamenilor. Pentru ca aceste cocktailuri să fie eficiente, este decisiv ca fiecare detaliu să fie îngrijit fără omisiuni. Printre acele puncte cheie ale băuturilor se numără Garnish, o artă a băuturilor care deschide o altă gamă de opțiuni și pe care o vom descoperi în profunzime în următorul set de litere. Bine ați venit astăzi la barul deco!🌴

Titluri Principale

  Ce este o garnitură pentru cockteiluri?

  O garnitură în cocktail bar este orice decor, companie, ornament sau asociație vizuală care poate îmbunătăți estetic un cocktail. Originea sa ar fi pe teritoriul japonez, deoarece este o variantă a ceea ce este cunoscut sub numele de Muki Mono, care se bazează pe decorarea legumelor și fructelor. Există caracteristici pe care trebuie să le îndeplinească un element decorativ dintr-un cocktail pentru a fi luat în considerare în acest grup. Mai târziu vă vom arăta la ce ne referim.

  Regulile de bază ale unei bune Garnituri pentru cocteluri

  retete de cocktailuri decorate
  Pahar cocktail din sticla

  Deși decorarea este o artă și libertatea este de obicei lăsată pentru a da loc creativității, în același mod există reguli de bază care sunt îndeplinite în orice colț al planetei pentru o bună Garnitură.

  Comestibil
  Prima reglementare este că Garnitura este comestibilă, astfel relația dintre destinatar și băutură va deveni mai naturală. În plus, vor fi evitate unele neplăceri ale celor care aleg să utilizeze produse sau componente sintetice. Pe scurt, dacă nu este comestibil, atunci facem o greșeală delicată.

  Plugin secundar
  O garnitură bună ar trebui stabilită ca complement sau element secundar care va decora cocktailul. Cu toate acestea, acest lucru nu poate și nu ar trebui să devină centrul atenției. Faptul de a elimina dreptul de proprietate asupra combinației face ca esența să fie pierdută.

  Poziție confortabilă
  Acest punct se concentrează pe locația ornamentului. Nu ar trebui să acționeze ca un impediment pentru confortul individului în a-ți bea cocktailul și nici nu ar trebui să fie atât de înalt încât ar putea fi periculos atunci când îl inclini după gust.

  cum se decoreaza un cocktail
  Cocktail Games

  Armonia culorilor și aromelor pentru cocktailuri
  Culorile trebuie să fie în concordanță cu cocktailul, astfel încât armonia sau ceea ce încearcă să transmită băutura să nu fie ruptă. Pe de altă parte, aroma garniturii trebuie să fie potrivită cu cea a băuturii, astfel încât să nu deranjeze gustul căutat.

  Printre opțiunile cu care se pot îndeplini regulile de bază pentru o bună Garnitură se numără măslinele, arpagicul, fructele acide, frunzele, florile (violete, garoafe, begonii …) și ghimbirul.

  Diferența dintre garnitură și decor


  Pot fi foarte asemănătoare, dar între Garnitură și Decorare există diferențe pe care vă vom ajuta să le identificați:

  1. Pentru o Garnitură este obligatoriu să folosiți un element comestibil, în timp ce în Decor nu este necesar.
  2. Garnitura influențează direct contrastul aromelor. La rândul său, Decorul are doar responsabilitate estetică.
  3. În Decorație nu există limită de dimensiune, dar în Garnitura există.
  4. Garnitura este terminată atunci când cocktail-ul este savurat, dar decorul poate fi conservat mai mult timp.
  cursuri decor cocktailuri
  cocktailuri senzaţionale


  Articole care sunt considerate ca și o Garnitură pentru Cocktailuri

  • Coji de fructe.
  • Mentă.
  • Felii tăiate mărunt.
  • Zahar pe marginea paharului sau pahar cuplat cu lamaie.
  • Mentă.
  • Diverse tipuri de tulpini.
  • Scorţişoară.
  • Indici de nucșoară.
  • Benzi de morcovi.
  • Căpșună.

  Video explicativ de diferite garnituri și decoruri pentru cocktailuri


  Elemente care sunt considerate Decorațiuni pentru Cocktailuri

  • Sorbete.
  • Umbrele.
  • Flori artificiale.
  • Lumânări.
  • steaguri mici
  decoratii coctel 2021
  Cocktailuri perfecte


  Suporturi decorative pentru pahare de cocktailuri


  Atât unul, cât și celălalt pot fi completate pentru a da multă viață cocktailurilor, desigur că nu sunt întotdeauna compatibile, deoarece nu este recomandabil să supraîncărcați cocktailurile.

  Garnitura este o artă pe care fiecare barman trebuie să o studieze și să o dezvolte de-a lungul anilor, deoarece simbolizează un salt de calitate în preparate. Nu există nicio îndoială că cel mai important lucru va fi întotdeauna gustul cocktailului și cât de fidel este preparatul clasic. Cu toate acestea, cu componente estetice care atrag ochii, totul va ajunge să fie îmbunătățit, de la numărul de comenzi până la percepția finală a băuturii.

  Potrivit unui expert în barman, cum ar fi Jeffrey Morgenthaler, cele 5 tipuri de garnitură pe care trebuie să le aveți în vedere sunt vizuale, utilitare, cu margini, aromate și „extrase”. Continuăm să avansăm în căutarea excelenței cocktail-urilor!

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner