Skip to content
Cocktaluri

Retete shake-uri proteice

reteta shake-uri proteice
Smoothie-uri de fructe colorate de vară în borcane cu ingrediente. Concept alimentar sănătos, detox, vegetarian și dietetic.
Titluri Principale

  Ce sunt shake-uri proteice

  Shake-urile proteice sunt băuturi care conțin o cantitate mare de proteine. Acestea sunt adesea utilizate ca supliment alimentar pentru a ajuta la creșterea masei musculare sau pentru a susține un stil de viață activ.

  Shake-urile proteice sunt disponibile într-o gamă largă de arome și pot fi preparate cu apă sau cu lapte. Unele dintre cele mai frecvente surse de proteine utilizate în shake-urile proteice sunt cazeina, concentratul de proteine din zer și izolatul de proteine din zer.

  De asemenea, unele shake-uri proteice conțin și alți nutrienți benefici, cum ar fi vitamine, minerale și carbohidrați.

  Retete de shake-uri proteice

  Iată câteva rețete de shake-uri proteice pe care le puteți încerca acasă:

  1. Shake de ciocolată și banană: amestecați 1 banană, 1 cană de lapte, 1 linguriță de cacao pudră, 1 linguriță de ulei de cocos și 2-3 linguri de pudră de proteine din zer într-un blender. Adăugați cuburi de gheață dacă doriți o consistență mai tare.
  2. Shake de fructe de pădure: amestecați 1 cană de fructe de pădure congelate, 1 cană de iaurt grecesc, 1 linguriță de miere și 2-3 linguri de pudră de proteine din zer într-un blender. Adăugați cuburi de gheață dacă doriți o consistență mai tare.
  3. Shake verde: amestecați 1 cană de spanac proaspăt, 1 banană, 1 cană de apă, 1 linguriță de ulei de cocos și 2-3 linguri de pudră de proteine din zer într-un blender. Adăugați cuburi de gheață dacă doriți o consistență mai tare.
  4. Shake de căpșuni și vanilie: amestecați 1 cană de căpșuni proaspete sau congelate, 1 cană de lapte, 1 linguriță de extract de vanilie și 2-3 linguri de pudră de proteine din zer într-un blender. Adăugați cuburi de gheață dacă doriți o consistență mai tare.

  Acestea sunt doar câteva exemple, dar puteți experimenta cu diferite combinații de ingrediente pentru a găsi ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și gusturile dvs.

  Este posibil să fie necesar să ajustați cantitățile de ingrediente în funcție de preferințele dvs. și de puterea blenderului dvs.

  Top 5 cele mai bune rețete de shake proteice pentru sportivi

  Este important să rețineți că shake-urile proteice nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. Dacă utilizați shake-uri proteice ca supliment alimentar, asigurați-vă că le utilizați în mod corespunzător și că le combinați cu o dietă sănătoasă și echilibrată și cu exerciții fizice regulate.

  Este, de asemenea, important să discutați cu un medic sau cu un profesionist în domeniul sănătății înainte de a începe să utilizați shake-uri proteice sau orice alt supliment alimentar.

  Dacă doriți să încercați o băutură de băut înainte, în timpul sau după antrenament, aruncați o privire la aceste rețete de shake de proteine ​​care vă ajută să creșteți masa musculară printre multe alte lucruri.

  Rețetele de shake cu proteine ​​sunt mai bune decât credeți și sunt o completare bună dacă faceți mult sport.

  WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner